Heerhugowaard; Een nieuwe start

In heerhugowaard hebben hier een volledige nieuwe badkamer gerealiseerd. Niet alleen het sanitair, maar ook het sloop en loodgietwerk is door ons gedaan. Van een amerikaanse style naar een modern-strak tijdloze sfeer. Het resultaat mag er zijn.

Andere projecten

Wormerveer en suite

Een badkamer en suite. Alsof je je in een hotel bevind. Leidingwerk allemaal weggewerkt, naadloos afgewerkt en van alle gemakken voorzien.

Privacy

In het kort

Wij “verwerken” (lees: Gebruiken) jouw gegevens alleen voor onszelf, ze worden niet met andere gedeeld. Wij gebruiken geen tracking, geen Facebook-pixel, geen Google-analytics of andere marketing pakketten. Enkel onze website CMS.

We verwerken je naam, emailadres, telefoonnummer en andere gegevens die je in het contactformulier opgeeft om contact met je op te nemen m.b.t. vragen. Jouw gegevens worden niet doorverkocht of gebruikt voor reclame doeleinden.

Wij gebruiken alleen cookies voor de functionele werking van deze pagina. Je IP-adres wordt ook opgeslagen, maar dat heeft technische redenen, bijvoorbeeld tegen DDOS- of spamaanvallen.

We hebben ook een uitgebreidde versie van deze privacyverklaring.