Badkamers en Sanitair

Met onze expertise en uw wensen komen we gezamenlijk tot een plan van aanpak. Van sloop tot oplevering, is uw opdracht in één hand. Ook kunnen wij uw afspraak inplannen bij een van onze leveranciers voor het uitzoeken van uw tegels en sanitair.

Wij creëren uw badkamer geheel naar uw wensen wanneer nodig inclusief het sanitair. Wij verzorgen o.a.:

Tijdens het project kunnen wij een tijdelijke douchevoorziening laten plaatsen. K. Andrea Totaaltechniek werkt met oog voor detail. Uiteraard heeft u 24 maanden garantie op onze werkzaamheden.

Tot oplevering, één contactpersoon

Renovatie en Onderhoud

Waarom verhuizen als de omgeving prettig en vertrouwd is? Bij onderhoud en renovatie wordt uw woning, pand of onderdeel daarvan hersteld of geheel vernieuwd. Bij K. Andrea Totaaltechniek zorgen wij ervoor dat uw pand in goede staat wordt gebracht en voorzien van modern woon- of werkcomfort.

U kunt bij ons terecht voor het onderhoud en de renovatie van uw woning of bedrijfspand.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie, neem gerust contact met on op.

15 jaar ervaring

Installatie en Tegelwerk

Naast sanitair verzorgen wij ook installatie werk met betrekking tot:

Vloeren en wanden zullen altijd de sfeer bepalen van een ruimte. Een optimale aansluiting bij de rest van uw woning of bedrijfspand  is dus noodzakelijk. Op het gebied van stijl, vorm en kleurgebruik zijn veel mogelijkheden. Wij verzorgen tegelwerk en waterdicht stucwerk voor badkamers en toiletten, maar ook voor binnenvloeren. Heeft u zelf sanitair aangeschaft maar niet de expertise om het zelf te installeren. Wij kunnen dit voor u doen. K. Andrea Totaaltechniek werkt met natuursteen en keramische tegels in alle maten en kwaliteitsklassen. Tevens zijn onze lijm- en voegmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. De merken die wij uitsluitend gebruiken zijn gerenomeerd zoals Eurocol, Schonox, Beal Mortex en Pandomo. 

Heldere afspraken, duidelijke communicatie

Spoed en Loodgieter

Heeft u last van een lekkende kraan? Een gaatje door een water- of gasleiding in de muur geboord? Of wilt u gewoon een aanpassing in het bestaande leidingwerk? Wij voeren ook dit soort werkzaamheden uit. Wij leveren een veilige installatie die aan alle regels voldoet.

Elektra

Wij kunnen ook een hoop van uw zorgen met betrekking van elektra wegnemen.

Privacy

In het kort

Wij “verwerken” (lees: Gebruiken) jouw gegevens alleen voor onszelf, ze worden niet met andere gedeeld. Wij gebruiken geen tracking, geen Facebook-pixel, geen Google-analytics of andere marketing pakketten. Enkel onze website CMS.

We verwerken je naam, emailadres, telefoonnummer en andere gegevens die je in het contactformulier opgeeft om contact met je op te nemen m.b.t. vragen. Jouw gegevens worden niet doorverkocht of gebruikt voor reclame doeleinden.

Wij gebruiken alleen cookies voor de functionele werking van deze pagina. Je IP-adres wordt ook opgeslagen, maar dat heeft technische redenen, bijvoorbeeld tegen DDOS- of spamaanvallen.

We hebben ook een uitgebreidde versie van deze privacyverklaring.